Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Homeland - návrat jedné z postav

Je to zázrak! Navzdory faktu, že byl Quinn ve finále páté série kriticky zraněný a byl na cestě do světla, jak se tak říká, jeho představitel Rupert Friend se vrátí v traileru na 6. sérii jako plnohodnotný člen týmu.

„Doufám, že ho baví jíst trubičkou,“ žertoval tvůrce seriálu Homeland Alex Gansa a dodal, „To, co se bude dít s postavou Quinna v tomto roce, diváky překvapí a nebude to tak, jak si myslíte.“

Rupert Friend odhalil na síti, že Quinn vstane ze smrtelné postele jako nový, naprosto změněný člověk, který je ochotný ukázat svůj intimní a osobní život.

Už v lednu programový ředitel stanice Showtime Gary Levin naznačil to, že Quinn přežije, když řekl reportérům ve své zimní tiskové zprávě "Pokud bude žít, nebude, v žádné podobě, tvaru ani formě, takový, jako žil doteď.

Tím se otvírají dveře spekulacím. Snad nám Quinnův osud co nejdříve přiblíží nějaké promo video. Těšíte se na 6. sérii? Co říkáte na Quinnův návrat?

Komentáře (3)

Přidat komentář
  • Clear

    Tak nějak jsem doufala, že to je Brody, že popravili někoho jinýho... Ale Quinna už jsem taky obrečela, takže super zpráva! :-)

    Odpověď
  • zuzana.mrak

    Už se o tom spekulovalo a teď to konečně vypadá jako skutečnost :-) takže za mě desetkrát hurááá!

    Odpověď
  • Zeek

    já doufám že to je omyl holky.Nebo jak si ho tam představujete?

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit