Girlfriends' Guide to Divorce

Jak přežít rozvod

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2014 - 2018
Obsah
Komediální drama s Lisou Edelseinovou a Paulem Adelsteinem v hlavních rolích sleduje osudy čtyřicátnice Abby McCarthyové, autorky bestsellerů knih o rodině, která tají odloučení od svého manžela Jakea. Abby se začne víc ztotožňovat a stýkat se svými rozvedenými kamarádkami spíš než s těmi vdanými, což vede k mnohým nečekaným změnám v jejím životě.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, zuzana.mrak

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S01E05 - Rule #21: Leave Childishness to the Children

Máme pro vás titulky k dalšímu dílu seriálu Girlfriends' Guide to Divorce. Dnes se některé hrdinky pěkně zapotí! Phoebe řeší svůj vztah/nevztah, Lylu čeká návštěva úředníka od soudu a Abby narazí na Willa…

Příjemnou zábavu vám přejí Clear a zuzana.mrak.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (7)

Přidat komentář
  • Milinka777

    Děkuji díl jako vždy super :-)

    Odpověď
  • Evelinka_

    Také moc moc děkuji za titulky a už se těším na další díl :-)

    Odpověď
  • terezachybova5

    Děkuju moc za titulky, ale chci se zeptat, kde se dá tento díl stáhnout ? Ostatní díly jsou ke stažení na uložto, ale tento ne :(

    Odpověď
  • migolek

    díky moc

    Odpověď
  • monko12

    Caute , som tu nová a prosím o radu :) Serial ma velmi zaujal, ale našla som na nete iba prve styri casti s titulkami a tu vidim, ze sa titulky daju stiahnut, ale vobec netusim ako sa potom vlozia do danej casti, ked si ju stiahnem napríklad z uloz to :D Asi banalna otazka ale som strasny antitalent na toto :D dakujem za odpovede :)

    Odpověď
    • zuzana.mrak

      Ahoj, je to úplně jednoduché - ať už díl stáhneš odkudkoliv, je potřeba, aby měl sejnou verzi jako soubor s titulky, např.KILLERS, AVS, atd. A jakmile budeš mít oba souboury, nazveš je uplně stejně. Potom pustíš video a většina přehrávačů už sama najde a souběžně pustí i titulky, takže sice nebudou vložené v přímo ve videu, ale při sledování si toho nijak nevšimeš. Kdyby cokoliv, ozvi se.

    • monko12

      Dakujem velmi krasne za odpoved,velmi si mi pomohla si mi :))

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit