Girlfriends' Guide to Divorce

Jak přežít rozvod

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2014 - 2018
Obsah
Komediální drama s Lisou Edelseinovou a Paulem Adelsteinem v hlavních rolích sleduje osudy čtyřicátnice Abby McCarthyové, autorky bestsellerů knih o rodině, která tají odloučení od svého manžela Jakea. Abby se začne víc ztotožňovat a stýkat se svými rozvedenými kamarádkami spíš než s těmi vdanými, což vede k mnohým nečekaným změnám v jejím životě.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, zuzana.mrak

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S01E01 - Rule #23: Never Lie to the Kids

Dnes jsme pro vás připravili titulky k první epizodě již dříve avizovaného holčičího seriálu s Lisou Edelsteinovou v hlavní roli. Společně se podíváme na začátek konce manželství Abby McCarthyové, která píše knižní sérii Holčicích příruček, ve svých knihách rozdává rady na šťastné manželství, ale ve skutečnosti zažívá se svým mužem Jakem manželskou krizi.

Titulky pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak. Sedí na verze KILLERS, DVD Rip REWARD a 1080p WEB-DL KiNGS. Pokud si můžete vybrat, volte spíše DVD Rip či WEB-DL, neběhají v nich přes obrazovku nejrůznější reklamy.

Pokud jste si seriál oblíbili a chtěli byste mít informace k němu pěkně pohromadě, můžete si přidat naši facebookovou stránku věnovanou jen tomuto seriálu ZDE. Pak vám nic neuteče!

Tento seriál je vcelku neznámý a kvůli tomu, že titulky dlouho nikdo nepřekládal, „zapadl“. Máte možnost dát o něm svým známým, kterým by se mohl také líbit? Sdílejte odkaz na facebooku, případně o něm svým přátelům řekněte. Ať titulky nepřekládáme jen pro pár lidí… Děkujeme! :-)

Příjemnou podívanou! :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (8)

Přidat komentář
  • Milinka777

    Supééér moooc děkuji :-) Konečně jsem si díl mohla pořádně vychutnat a musím říct že se vyplatilo si počkat :-) Ještě jednou děkuji...přidala jsem si i Vaši stránku na FB :-)

    Odpověď
  • Evelinka_

    Moc děkuji super!!!

    Odpověď
  • Míša

    Super seriál...moc děkuji za titulky s nima jsem si ten díl víc užila :-)

    Odpověď
  • Clear

    Děkuji zatím všem dámám za děkovné komentáře, moc nás těší. Sice si titulky stáhlo zatím jen 45 lidí (to je bohužel dost málo...), ale pro vděčné fanynky se nám bude překládat dobře, i když jich nebude mnoho. Doufám, že si seriál udrží svou laťku zábavy. :-)

    Odpověď
    • Milinka777

      Mno já pevně doufám a myslím si že nejsem sama že Vás to holky nepřestane bavit když titulky nestahuje tolika lidí to by mě vážně moc mrzelo kdyby jste přestaly.

  • Evelinka_

    Tak v to taky doufám že to holky nepřestane bavit :-)

    Odpověď
  • lakierka

    Moc děkuji! Už jsem si myslela, že tento seriál nebude nikdo překládat, a přitom je naprosto boží :)

    Odpověď
  • terezachybova5

    Taky už jsem si myslela, že se nedočkám překladu. DĚKUJI MOC.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit