Girlfriends' Guide to Divorce

Jak přežít rozvod

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2014 - 2018
Obsah
Komediální drama s Lisou Edelseinovou a Paulem Adelsteinem v hlavních rolích sleduje osudy čtyřicátnice Abby McCarthyové, autorky bestsellerů knih o rodině, která tají odloučení od svého manžela Jakea. Abby se začne víc ztotožňovat a stýkat se svými rozvedenými kamarádkami spíš než s těmi vdanými, což vede k mnohým nečekaným změnám v jejím životě.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, zuzana.mrak

Dvouminutová upoutávka na seriál Girlfriends' Guide to Divorce

Video se načítá...

Už nějakou dobu inzerujeme, že budeme překládat seriál s Lisou Edelsteinovou v hlavní roli ženy, které ztroskotalo manželství. Pokud už nejste rozhodnuti, že seriál chcete sledovat, třeba vás přesvědčí krátké video s českými titulky. My už se těšíme. A vy? :-)

Komentáře (3)

Přidat komentář
  • Milinka777

    Super na titulky už se klepu :D

    Odpověď
    • Clear

      My to zatím stále odkládáme, ale děláme si "reklamu", abychom to pak nepřekládaly jen samy pro sebe... Teď děláme Victorii, zbývají nám ještě 4 díly, pak už si nic nového brát nebudeme a budeme se věnovat právě GG2D. Tak zatím trpělivost. Chce se mi do toho pustit hned, ale mít velký odstup mezi díly není dobrý, lepší to pak vydávat aspoň jeden díl týdně... :-)

    • Milinka777

      Samy pro sebe to určitě dělat nebudete :-) Jinak v pohodě i když jsem už nedočkavá tak si ráda počkám protože jsem vděčná že to budete vůbec dělat :-)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit