Continuum

Žánr
Akční, Drama, Sci-fi, Thriller
Roky vysílání
2012 - 2015
Obsah
Kanadský sci-fi seriál z budoucnosti s Rachel Nichols v hlavní roli. V roce 2077 ovládly svět korporace, lidé přišli o své občanské svobody a skupina teroristů pod označením Liber8 chce proti systému protestovat. Při popravě několika z nich se přemístí spolu s ochránkyní Kierou Cameronovou do současnosti a hon na teroristy začíná...
Titulky pro vás překládají
Bladesip, Clear, GaRaN_ a Jolinar

Titulky k Continuum S03E12 - The Dying Minutes

Na titulky z tohoto týdne jste si museli mimořádně trošku počkat, ale o to víc si užijete tento nabitý díl. Děkujeme vám všem za trpělivost. :-) Titulky přeložili jako vždy Bladesip, GaRaN_ a Jolinar, korekci provedla Clear. Sedí na verzi 2HD a také verzi WEB-DL, která obsahuje o pár titulků víc. Verze 2HD je uprostřed kolem 21. min špatně střižená (chybí 3 věty, asi 10 s).

Tento díl bude… slovy Carlose Fonnegry, pořádnej masakr. Jestli někteří z vás měli chvíli pocit, že seriál už nemá kam dál směřovat a pořád je to stejné, tak tento díl vás navnadí na finálovou epizodu, která se bude vysílat již toto pondělí a titulky se budeme tentokrát snažit přeložit co nejdříve.

Kiera si uvědomila, že Alec Sadler, kterého přivedla Nezávislým, není ten pravý. A chce Aleca z jiné časové linie osvobodit. Výměnou Nezávislým slíbí, že jim dodá Brada Tonkina. Liber8 se sice rozpadlo, ale Sonya se svých plánů nevzdává a chce zasadit Alecovi další ránu… A jestli pak vám je povědomá chata u jezera ze závěru epizody?

Hezky se bavte a toto pondělí/úterý (anglické titulky bývají pozdě) na viděnou. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit