Colony

Žánr
Akční, Drama, Postapokalyptický, Sci-fi
Roky vysílání
2016 - 2018
Obsah
Sci-fi seriál z dílny Carltona Cuse, tvůrce seriálů Lost a The Strain, v hlavních rolích s Joshem Hollowayem (Lost) a Sarah Wayne Callis (Prison Break, The Walking Dead) zasazený do blízké budoucnosti. Světový řád se změnil a rozdělil lidi na ty, kteří kolaborují s okupanty, a členy odboje. Sledujeme příběh americké rodiny, která při invazi přišla o jedno z dětí. Otec, Will Sullivan, je rozhodnutý, že ho získá zpět...
Titulky pro vás překládají
BigMarwin, Dracarys, zuzana.mrak

Kdo chce novinky k 3. sérii Colony?

Na nedávném Comic Conu v San Diegu se herci a tvůrci trošku rozpovídali o nadcházející nové sérii, která se ještě ani nezačala natáčet a premiéru bude mít v roce 2018.

Zde vám přinášíme souhrn toho nejdůležitějšího.

Druhá série končí odjezdem Bowmanových a Snidera ze bloku L.A., přičemž Snyder aktivuje jakési sledovací zařízení. Cuse potvrdil, že do bloku L.A. už se už vracet nebudou. Naopak, třetí série bude v mnoha ohledech o snaze dostat ze z Los Angeles a vidět z venku, co se tam vlastně děje.

Vzhledem k opuštění zdí bloku L.A. tvůrci slibují, že divák uvidí mnohem více kolonizovaného světa.

Představitel Brama, Alex Neustaedter, dostane v další sezóně mnohem více prostoru.

V třetí sérii také dostaneme odpověď na otázku, proč drony nezabili Willa a Broussarda.

Tvůrci také slibují návrat k několika otázkám z druhé série, které divák dosud možná ani nepostřehl, ale pro další vývoj seriálu jsou velmi důležité.

Na závěr panelu byl představen umělecký nákres pro 3. sérii, ze kterého je zřejmé, že se loď našich známých hostitelů zřítila v lesích. Nicméně producent Carlton Cuse prozradil, že to není loď našich hostitelů. Jsou na naší planetě tedy i další mimozemšťané?

Další noviny pro vás budeme samozřejmě hlídat, takže se nezapomeňte vracet na naše stránky!

Komentáře (3)

Přidat komentář
  • Zizi

    Další mimozemšťané? :-O To už jsme přece měli ve Falling Skies (dokonce 3 rasy nakonec)... A obecně je to docela klišé ve scifi (jedna rasa "okupuje" Zemi a využívá její lidi a zdroje ve válce s další rasou).

    No snad to v Colony pojmou trochu lépe, ale upřímně, začínám se trochu bát...

    Odpověď
    • zuzana.mrak

      Sama jsem zvědavá, co nás čeká. Zatím to bylo spíš o lidech, než o ufounech :-).

  • Amigo68

    Tak ono je v podstatě vždycky o lidech, hlavně v Colony. Jen málo jsou vidět, pokud vůbec, emzáci, až jsem myslel že si to ta vládnoucí skupina jen vymyslela. A ani bych se nedivil, touha po moci je silná mrcha a ničitelka charakterů.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit