Colony

Žánr
Akční, Drama, Postapokalyptický, Sci-fi
Roky vysílání
2016 - 2018
Obsah
Sci-fi seriál z dílny Carltona Cuse, tvůrce seriálů Lost a The Strain, v hlavních rolích s Joshem Hollowayem (Lost) a Sarah Wayne Callis (Prison Break, The Walking Dead) zasazený do blízké budoucnosti. Světový řád se změnil a rozdělil lidi na ty, kteří kolaborují s okupanty, a členy odboje. Sledujeme příběh americké rodiny, která při invazi přišla o jedno z dětí. Otec, Will Sullivan, je rozhodnutý, že ho získá zpět...
Titulky pro vás překládají
BigMarwin, Dracarys, zuzana.mrak

Colony S03E01 - shrnutí

Po dvou sériích, ve kterých měl vždy někdo z rodiny tajemství, jsou konečně všichni na stejné straně , a to jak zákona, tak zdi. Velmi povedená byla Bramova otázka na Katie: „Kdo nám velí? Ty nebo táta?“

Snyder je liška podšitá a stará se jen a jen o sebe. Také konečně víme, od koho je záhadný lokátor, který držel v ruce na konci druhé série.

Osud Madiie a Broussarda je pravděpodobně zpečetěn.

Hostitelé mají zřejmě nepřátele.

Proč drony opět nezabily Willa? Má to snad něco společného s jeho jménem na seznamu, který našli s Broussardem? Měla nakonec Noa pravdu, že hostitelé chtějí lidem ve skutečnosti pomoci?

Koho Bram kontaktoval?

Uvidíme konečně mimozemšťany?

Pokud vám tyto otázky nedají spát stejně jako nám, nezapomeňte se dívat na další díl Colony, který má název „Puzzle Man“.

Galerie (5)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit