Colony

Žánr
Akční, Drama, Postapokalyptický, Sci-fi
Roky vysílání
2016 - 2018
Obsah
Sci-fi seriál z dílny Carltona Cuse, tvůrce seriálů Lost a The Strain, v hlavních rolích s Joshem Hollowayem (Lost) a Sarah Wayne Callis (Prison Break, The Walking Dead) zasazený do blízké budoucnosti. Světový řád se změnil a rozdělil lidi na ty, kteří kolaborují s okupanty, a členy odboje. Sledujeme příběh americké rodiny, která při invazi přišla o jedno z dětí. Otec, Will Sullivan, je rozhodnutý, že ho získá zpět...
Titulky pro vás překládají
BigMarwin, Dracarys, zuzana.mrak

Colony - nováčci v obsazení

Kromě našich milovaných i nenáviděných herců, které známe již z první série, se v druhé řadě Colony objevilo i pár nováčků.

Herce Tobyho Husse (Bob Burke) jste možná viděli v seriálu Halt and Catch Fire (Halt and Catch Fire – PC Rebelové) nebo v menších rolích ve filmech Rescue Dawn(Temný úsvit), Bedazzled (Smlouva s dáblem) nebo Cowboys & Aliens (Kovbojové a vetřelci).

Bethany Joy Lenzová (Morgan) se asi nejvíce proslavila svou rolí v seriálu One Tree Hill, ale vidět jste ji mohli také například v Dexterovi, v American Gothic a nebo v poslední době v seriálu The Catch.

Keiko Agenaovou (Betsy) netřeba představovat, její role Lane Kimové v Gilmore Girls (Gilmorova děvčata) je legendární. Mihla se také například v seriálech Shameless nebo Scandal (Skandál).

Herečka Lyndon Smithová (Frankie) má za sebou pár menších rolích. Vidět jste ji mohli například v Parenthood (Famílie), The Middle (Průměrňákovi) nebo 90210 (90210: Nová generace).

Galerie (8)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit