Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k La Brea S02E05 - The Heist

V dnešním díle „Přepadení“ se Gavin a ostatní vydávají z mýtiny zpátky do dolů s cílem přepadnout vůz s černým kamenem, který slouží jako palivo pro portál na cestování časem. Chtějí, aby se Josh a Riley vrátili z roku 1988. Ti zatím kontaktují doktorku Clarkovou, aby jim pomohla zveřejnit informace o závrtech a tsunami mezi lidi… Titulky pro vás přeložili BigMarwin a Clear. Pěknou zábavu. :-)

Titulky k Moonhaven S01E06 - The Seeker

První série seriálu Moonhaven se nám pomalu ale jistě nachýlila k samému závěru. Nemusíte mít strach, pokračování v podobě druhé série bylo již schváleno… První vlna se chystá vyrazit na svou misi na Zem. Kolem je spousta pochybností a po odhalení stromu pokrevních pout začíná být na Měsíci chaos… Pěknou zábavu při sledování vám přejí BigMarwin, Clear a jirkem. :-)

Titulky k La Brea S02E04 - The Fog

Co všechno prozradí Joshovi babička? Co s sebou přináší tajemná mlha a čemu osadníci mýtiny budou muset čelit? Gavin se stále snaží najít svého syna, ale potřebuje se dostat k Aldridgeové… A jak se nám vyvine milostný trojúhelník? Titulky pro vás jako obvykle přeložil BigMarwin, korekci tentokrát provedla Clear. Pěkně se bavte! :-)

Roselyn Sánchez

Okouzlující herečka Roselyn Sánchez (nar. 2. dubna 1973, Portoriko) je od roku 2008 šťastně provdaná za herce Erica Wintera (nar. 17. července 1976, Kaliforni). Erica Wintera můžete znát například jako drsňáka Tima Bradforda ze seriálu The Rookie / Zelenáč. Pár má spolu dvě děti, dceru Sebellu (10 let) a syna Dylana (5 let). Aktuálně jste je mohli vidět společně v sedmém dílu seriálu Fantasy Island / Ostrov divokých fantazií.

Titulky k Fantasy Island S01E07 - The Romance & The Bromance

Na ostrov přijíždí Isabela, která ze všeho nejraději čte. Místo skutečného světa se cítí bezpečně jen v tom knižním. Doufá, že ji ostrov naučí žít. Druhým hostem je Brian Cole. Jeho životním posláním je zdolávat nejrůznější vrcholy a extrémní přežívání v džungli. Na ostrově bych chtěl zažít maximální fyzickou a duševní výzvu, jakou ještě nezažil. Bavte se u dalšího dílu, titulky pro vás připravila zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S02E03 - The Great Escape

Eva a Levi plánují velký útěk a doufají v pomoc od dalších vězňů. Dostat se z dolů však nebude vůbec snadné. Zásoby jídla se tenčí a tak se Lucas rozhodne pro riskantní plán, i když většina přeživších hlasovala jinak. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Moonhaven S01E05 - Dreadfeel

Maite vzpomíná na časy s Bellinou matkou, vydává se do Prima. Odchází po zajímavém rozhovoru s Bellou… Ostatní včetně Belly, Paula a také velvyslankyně ji hledají. Tomm se pokusí získat květinu, kterou v minulém díle Arlo zkompletoval. Titulky pro vás tentokrát přeložil převážně BigMarwin, korekci provedla Clear – trochu jsme si vyměnili role. Pěkně se bavte. :-)