Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S02E03 - Rule #8: Timing Is Everything

Po delší době se vracíme se seriálem Girlfriends' Guide to Divorce, která nám přirostl k srdci, a proto se na překladu pokusíme trochu zapracovat. Abby čeká rande s televizní hvězdou, aby trochu zvedla oblibu svého blogu. Jakeovi se to moc nezamlouvá, ale sám má máslo na hlavě, neboť Abby stále neprozradil malé tajemství. Jo se rozhodne hledat rande na Tinderu a rozhodne se vzít svůj nový objev na zásnubní večírek Delii, což se ukáže jako velmi špatný nápad. Titulky pro vás připravily zuzana.mrak a Clear. Bavte se.

Titulky k Bad Behaviour S01E04 - Wilderness

Po velmi otevřeném a upřímném rozhovoru s Portií Jo dojde, že se musí posunout dál. Rozhodne se čelit napřímo své minulosti a vyčistit vzduch s Alicí, a pokusí se i o smír s matkou. Aby se však mohla skutečně posunout dál, musí se vrátit tam, kde to všechno kdysi začalo. Užijte si závěr minisérie. Titulky pro Vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k La Brea S02E14 - The Journey, Part 2

A máme tu poslední epizodu druhé série, Výprava, část druhá – s velmi napínavým koncem a dojemnými momenty… Izz s Eve se vydávají časem 4 hodiny do minulosti, aby zabránili Gavinově smrtelnému zranění. Scott si procvičí svou němčinu z vysoké školy a James bude všem včetně vás pěkně pít krev… Titulky pro vás přeložila Clear, 3. série už byla odsouhlasena, takže se můžete těšit – myslím, že po této epizodě máme na co. Pěknou zábavu. :-)

Titulky k The Singapore Grip S01E01 - Singapore for Beginners

Pan Webb a Walter Blackett řídí v Singapuru firmu na export kaučuku. Walterova dcera Joan má obdivovatele důstojínka Ehrendorfa, ale už ho začíná mít plné zuby. Syn pana Webba, Matthew, se po dlouhé době snaží dostat do Singapuru, když se jeho otci zhorší zdraví. Joan si myslí, že by si ho v zájmu firmy mohla vzít. S pane Webbem bydlí i tajemná Vera Chiangová, za kterou se pan Webb zaručil, aby ji nevyhostili zpět do Číny. Titulky pro vás přeložila kvakkv.

Titulky k La Brea S02E13 - The Journey, Part 1

Přeji příjemnou zábavu u titulků k předposlední epizodě druhé série seriálu La Brea, kterou pro vás přeložili Clear a BigMarwin. V této epizodě s titulem Výprava, část první se, jak správně tušíte, skupina lidí z Mýtiny vydává hledat portál na cestování časem, který doktor Moore ukryl někde daleko od jejich tábořiště. Kira spolu s Levim uzavře dohodu a Silas je nejedno překvapení… Hezky se bavte. :-)

Titulky k Bad Behaviour S01E03 - Exeat

V Silver Creek vyráží studentky na víkend domů a Jo se stále může přetrhnout, jen aby zapůsobila na Portii, i když kvůli svému chování postupně ztrácí všechny ostatní kamarádky. V současnosti se několik bývalých studentek sejde na pohřbu. Ukáže se, že na dobu strávenou ve škole v buši mají trochu odlišné vzpomínky. Jo stále nechápe, proč s ní Alice nekomunikuje, jenže do života jí opět vstoupila Portia, a Jo už má v hlavě zase jen ji. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Užijte si další díl.

Titulky k Bad Behaviour S01E02 - The Worst

Všechny dívky jsou v milosti a nelibosti Portie. V Jo to vře a rozhodne se jí postavit. Tím se ale dostane do problémů se slečnou Laceyovou a škola se rozhodne řešit problém s rodiči. V současnosti se Jo snaží urovnat vztah s Alicí, která ji stále ignoruje. Join život se ještě víc zamotá, když se v něm po deseti letech náhle objeví Portia. Užijte si další díl, titulky pro vás připravila zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S02E12 - The Swarm

Vítám vás u titulků k 12. epizodě druhé série La Brea, tentokrát s titulem hejno. Na mýtině (nebo spíš pod ní) se objeví velké hejno nebezpečných vos. Gavin s Jamesem se vydávají do budovy a Izzy má postranní úmysly pomoct Leviovi, ač jí to všichni rozmlouvají… Zbývají už jen dvě epizody. Příjemnou zábavu vám přeje Clear.