Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S02E06 - Rule #25: Beware the Second Chance

Po delší pauze se vracíme s titulky k další epizodě GG2D, tentokrát Abby letí do New Yorku propagovat svou knihu, kterou píše a Jake má pro ni nepříjemnou zprávu, že se televize dozvěděla o tom, že je Becca těhotná. Děti to ještě nevědí, takže Abby je celá v napětí, jak jim to řeknou a jak tuto zprávu přijmou. Do pekárny se staví Frumpkis se svou ženuškou Charlene, společně s Jo zajdou do tenisového klubu… Delia pokračuje ve škádlení s Albertem a to jejímu budoucímu manželství nevěstí nic dobrého… Titulky pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Cruel Summer S02E01 - Welcome to Chatham

V létě roku 1999 přijíždí do malého amerického městečka Chatham světoběžnice Isabella, aby strávila poslední rok na střední u Debbie Landryové a jejích dcer Megan a Lily. Megan z příjezdu nové dívky nemá vůbec radost. Má pocit, že jí to kompletní naruší prázdniny a její snahu dostat se na vysněnou vysokou. Její matka ji však přesvědčuje, že Isabella bude určitě to nejlepší, co se jí kdy stalo a přiměje Megan, aby ji vzala s sebou za kamarády. A zdá se, že neobvyklou a trochu přidrzlou Isabellu si všichni hned zamilovali. Doufáme, že z návratu seriálu máte stejnou radost jako my a už se nemůžete dosčkat dalšího dílu. Titulky pro vás připravuje opět zuzana.mrak. Bavte se.

Cruell Summer Season 2 - premiéra již 5.6.2023

Již 5. června se vrací seriál Cruel Summer se svou druhou sérií. A co zatím víme? Seriál se bude držet předešlého vzorce, tedy tři časové osy, dva pohledy na děj. Hlavními představitelkami budou Sadie Stanley (známá ze seriálů Goldbergovi nebo Smrt nás spojí) a Lexi Underwood (znáte například se seriálů Little Fires Everywhere nebo První dáma). Sadie Stanley bude hrát postavu Megan Landryové a Lexi Underwood bude hrát Isabellu LaRueovou. V nové sérii nahlédneme do několikaletého přátelství obou dívek, které však bude narušeno smrtelným incidentem. Megan a Isabella mají obě co skrývat a nesmíme zapomenout, že každé tajemství má dvě strany pohledu.

Titulky k Fantasy Island S01E09 - Welcome to the Snow Globe Part One

Vánoční čas v malebné vesničce hluboko v horách, praskající dřevo v krbu, vůně horké čokolády a perníčků, a navíc potkat „toho pravého“. Kdo by si nepřál alespoň jedou zažít takovéto Vánoce. A přesně toto je fantazie Allison Holmesové, která je úspěšná ve své práci, ale kouzlo Vánoc v podobě hřejivého rodinné krbu se jí zatím vyhýbá. Kromě ní přijíždí na ostrov také doktorka Maya Powellová, která hledá svého manžela. Obě klientky dají Eleně zabrat víc, než sama čekala a do toho všeho se ještě Ruby rozhodne uspořádat večírek ve stylu tajného Santy. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S02E05 - Rule #72: It's Never Too Late to Be a Mean Girl

Tato epizoda se točí kolem plesu, který se rozhodne Abby přes SheShe uspořádat pro Phoebe, která si dodělala středoškolské vzdělání. Jak vám možná titul této epizody – NIKDY NENÍ POZDĚ BÝT ZLÁ HOLKA – napoví, řádně se to zvrhne. Slzičky, urážky, uražené… No nechte se překvapit, jak to nakonec všechno dopadne. Titulky pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak, pěkně se bavte. :-)

Titulky k Vienna Blood S03E02 - The God of Shadows

V této epizodě Vídeňské krve se podíváme do armádního domova pro invalidy, kde v současné době bydlí rodinný přítel slečny Linderové, plukovník Georg Steiner, kterého posedlo šílenství. Inspektor Rheinhardt dostane k vyšetřování jednoduché vloupání do domu bývalého ministra financí a klinika neurologie dostává nového vedoucího… Titulky pro vás přeložili Clear a GaRaN_, omlouvám se za zdržení a přeji příjemnou podívanou! :-)

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S02E04 - Rule #605: You Can Go Home Again

Další titulky k 2. sérii seriálu GG2D jsou na světě! Přeložily je pro vás Clear a zuzana.mrak, sedí na verze HDTV a WEB-DL. Abby s Jakem se rozhodli dát manželství další a další šanci. Před tím, než Jake vyrazí natáčet do Lotyšska, pošlou děti k Fordovi a chtějí si užít ničím nerušený víkend doma. Sexuální hrátky, lupínková bitva, společný bazén… Delia se svým nastávajícím manželem vybírají dům pro jejich společný život a Phoebe dostane příležitost nafotit zase nějaké profi fotky. Příjemnou zábavu a brzy u dalšího dílu na viděnou! :-)