Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Veep S02E01 - Midterms

Přinášíme vám titulky k první epizodě druhé série komediálního seriálu Veep. Druhá sezóna začíná hned zostra, ve Státech se totiž konají volby. Selina při kampani objela téměř celou zemi a teď spolu s ostatními čeká na výsledky. Podívejte se, jak si vedla a taky na to, jestli jsou tyto volby opravdu prioritou všech. Titulky sedí na verze EVOLVE, AFG a BDRip.DEMAND, připravili je pro vás Bladesip, Clear a Pe$,

Titulky k House of Cards S01E13 - Chapter 13

Titulky na závěrečný díl první série seriálu House of Cards jsou připraveny ke stažení. Dnes se na nich podíleli: Bladesip, Clear, Jolinar a slanecek. Sedí na verze HoC, TRiC, AVIGUY a QRUS. Dnešním dílem se nám první série uzavírá. Chtěla bych poděkovat všem překladatelům, kteří se mnou na tomto seriálu spolupracovali, chtěla bych poděkovat i vám fanouškům za trpělivé čekání na titulky i za vaše díky, které jste nám projevili. Nebo ještě projevíte… Vážíme si toho a doufám, že se sejdeme u druhé série, jejíž datum vysílání je zatím ve hvězdách. Zároveň bych vás chtěla pozvat na loňský seriál z produkce Netflixu s názvem Lilyhammer, více o něm v odkazu. Titulky na druhý díl můžete čekat do týdne. Příjemnou zábavu! Děkujeme za přízeň! :)

Titulky k The Americans S01E10 - Only You

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Rogue S01E03 - Cathy's Song

Dnes jsme pro vás nachystali titulky k dalšímu dílu seriálu Rogue. Přeložili je pro vás Clear, Somerhalderova a WizardCZ. Sedí na verzi 2HD. Ve třetím díle se Jimmy musí vypořádat s útokem na čínskou restauraci, který zorganizoval jeho syn Alec. Do vnitřního vyšetřování zapojí také Grace, aby zjistila, co na něj policie má. Grace mu na oplátku poradí velmi neotřelé řešení situace… Hezky se bavte! :)

Titulky k Modern Family S04E20 - Flip Flop

Po týdnu se vrací opět seriál Modern Family a s ním titulky od naší kristyyyy! Sedí na verze jako obvykle (LOL, AFG, DIMENSION). O čem to dnes bude? Phil si je celkem jistý, že prodá Claire a Camovi dům, ale ukáže se to mnohem náročnější, než si původně myslel a je nucen do tohoto procesu zapojit celou rodinu. Mezitím se ukáže Javier, který přijel navštívit Mannyho a přivedl s sebou svou novou přítelkyni, která si moc nesedne s Glorií. Hezky se bavte! :)