Celkem 3576 článků
u seriálu
Zobrazit

Nový seriál - From Dusk Till Dawn!

Pokud se vám název nového seriálu nové stanice El Rey zdá povědomý, není to náhoda. Je samozřejmě natočený na motivy kultovních upírských jatek Od soumraku do úsvitu od legendárních Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. Opět se tedy setkáme s bratry Geckovým, s rodinou Fullerových, s rangerem McGrawem nebo s vražedně krásnou Santanicou. V hlavních rolích se nám představí D. J. Cotrona a Zane Holtz. Ale seriál je plný dalších hereckých hvězd jako je Don Johnson (Detektiv Nash Bridges, Miami Vice), Robert Patrick (nezničitelný Terminator T-1000, True Blood), nebo Wilmer Valderrama (That '70s Show, Awake).

Titulky k Justified S05E05 - Shot All to Hell

Ani jsme se nenadáli a Byzon pro vás přeložil titulky na pátý díl Justified. Dnes se bude Raylan potýkat s tím, že ho dohání problémy s mafií z minulé série. Boyd řeší své problémy s Crowovými a zjišťuje, že jeho plán na to, jak dostat Avu z vězení, mohou narušit nečekané okolnosti… Sedí na verze KILLERS, REMARKABLE i na WEB-DL. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Almost Human S01E09 - Unbound

Po delší pauze tu máme další díl Almost Human. Přeložili ho pro vás Jolinar a mikefk. V dnešním díle to bude samý robot. Kromě Doriana a všudypřítomných MX to bude i kyklopoidní robot a sexy androidka, která si mění tělo jako ponožky a ráda zabíjí na potkání. Dorian se dozví zase něco málo ze své minulosti (a možná i budoucnosti), Rudy se setká se svým profesním idolem a John tak trochu zkazí dětem prohlídku policejní stanice. Užijte si díl :)

Titulky k Intelligence S01E05 - The Rescue

Titulky na pátý díl seriálu Intelligence pro vás přeložili lesator, Pe$ a zuzana.mrak. O korekci se postaral Araziel. Dnes půjde o prodej sledovacího satelitu do Mexika, což se dost nelíbí jistému drogovému kartelu. Znaží se mu zabránit i za cenu únosu dcery amerického senátora, který by tento obchod mohl zastavit. Jenže nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá a když se navíc objeví někdo z Lillianiny minulosti, zdá se, že by to mohlo ohrozit i samotného Gabriela…

Titulky k Looking S01E03 - Looking at Your Browser History

Patrick i Augstín mají špatný den v práci. Patrick udělá na nového šéfa špatný dojem, když po něm na večírku vyjede. Augstín zase přijde o práci, kterou však neměl rád. I Patrick by mohl o práci přijít… Oba se musí nad svými životy zamyslet. Opravdu využívají svůj potenciál? Titulky na třetí díl pro vás přeložila zuzana.mrak, korekci obstarala Clear. Sedí na verzi 2HD. Příjemnou podívanou. :-)

Titulky k Banshee S02E04 - Bloodlines

Titulky k Banshee S02S04 Bloodlines byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Helix S01E05 - The White Room

Na konci minulé epizody převrhl major Bellaseros na Doreen polici s krysami. V dnešním díle se dozvíte, jestli Doreen přežila. Doktor Alan Farragut chce ihned zahájit vyšetřování, jak přesně k tomuto incidentu došlo. Doktor Hatake má v patře R nějaké plány. Proč jinak by se tam i nadále s doktorkou Walkerovou zdržoval? Titulky k páté epizodě seriálu Helix pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak, korekci si střihla jako obvykle Clear. Hezky se bavte! :-)