Titulky k The Purge: Election Year

Po dvou letech tady máme opět pokračování Očisty. Tentokrát se Očista zaměří na prezidentské volby a politiky samotné. Co se stane, když lidé budou mít možnost zabít politika, který sem jim zrovna nehodí?

Senátorka Charlie Roanová (Elizabeth Mitchell) kandiduje na prezidentku USA a jejím hlavním cílem je zastavit každoroční Očistu. Před lety totiž kvůli tomuto hrůznému svátku přišla o celou svojí rodinu. Její protikandidát společně se svojí stranou ví, že se jí dá zbavit jen tak, že dojde k jejímu zabití během Očisty. Jak je ale známo politici jsou v tento den imunní a dobře chránění. Proto se strana NFFA rozhodne o riskantní krok. Zbaví imunity všechny politiky a nikdo tak v tento strašný den nebude chráněn, ani senátorka Roanová. Ta má naštěstí skvěle vycvičeného šéfa ochranky Lea Barnese (Frank Grillo), který se jí snaží udržet naživu ze všech sil. Perfektně připraví zabezpečení jejího domu, všude postaví ochranku, ale ani to nebude stačit. Ihned po ohlášení každoroční Očisty dojde k útoku na senátorčin dům. Co všechno bude muset senátorka společně s Leem v příštích 12 hodinách překonat, aby přežili? Krvavá jatka mohou začít!

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné kvalitní verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Informace pro stažení správné verze titulků, stahujte podle stopáže filmu:

720p.HC.HDRip.x264-NBY – trvání 1:48:46

720p.HC.WEBRip­.XviD.MP3-STUTTERSHIT – trvání 1:52:18

HC.HDRip.XviD.AC3-EVO – trvání 1:52:20

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit