Titulky k The Lego Movie

Jistě vám neuniklo, že fenomén Lego reaguje hbitě jak na nejnovější trendy, tak i technologie. Po sérii her, kdy se ve světě Lega ocitají všemožní hrdinové stříbrného plátna od ninjů přes hasiče až po Hvězdné války. Nyní se ale vydalo přímo do filmu a výsledkem je překvapivě nápaditý a vtipný počin.

Seznamte se tedy s Emmetem, stavebním dělníkem, který žije přísně organizovaný život. Vesele vstává na povel, kupuje si předražené kafe, miluje hymnu všech šťastných občanů a ze všeho nejméně se mu chce používat vlastní mozek. Jenže jeho život se obrátí vzhůru nohama, když se setká s tajemnou Wyldstyle, která mu prozradí, že právě on je vyvoleným Jedinečným, který má podle (zaručeně pravdivé) věšťby čaroděje Vitruvia zachránit celý svět před ďábelským plánem proradného prezidenta Byznyse.

Pokud se chcete pobavit vodopádem vtipných hlášek, odkazů a téměř nekonečnou fantazií tvůrců snímku, nebo máte prostě jen rádi Lego, zkuste zavzpomínat na svá dětská léta a vychutnejte si originální The Lego Movie…

Titulky pro vás přeložil Bac, korekce se ujal Araziel.

Hezkou zábavu :-)

Titulky (6)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit