Titulky k The Jungle Book

Kdo by neznal skvělou knihu pro děti od Rudyarda Kiplinga o tom, jak malé opuštěné dítko zůstalo samo na pospas džungli a spřátelilo se s ostatními zvířaty, naučilo se jejich řeč a stalo se jedním z nich. Ano, byl to Mauglí. Pokud vás kniha minula a neznáte ani původní kreslenou filmovou adaptaci od studia Disney, tak nezoufejte. Vy, kteří máte rádi zvířátka, a nemyslím tím k jídlu, a hezkou přírodu, bude se vám film zaručeně líbit.

V nové filmové adaptaci je lidské mládě Mauglí (Neil Sethi) vychováno vlčí smečkou a vlci ho berou jako svého. V džungli ale nastane období sucha, a tak kvůli vodě nastane období míru. Do džungle však přichází tygr Šer Chán, který v minulosti utrpěl zranění způsobené člověkem, a tak chce zničit vše, co on vnímá jako hrozbu. Do oka mu bohužel padne Mauglí, který nedobrovolně musí opustit džungli a utéct tak před zákeřným zlým tygrem, který ho chce zabít. Mauglí se vydává na dobrodružnou výpravu, ve které ho doprovází starý přítel Baghíra a později se setká i s novým kamarádem medvědem, co miluje med… Ano, jde o Balúa. Mezi Mauglího a jeho přátele se postaví krajta Ká, která hypnotizuje svým pohledem a svůdným hlasem. Dále se ve filmu setkáme s opičím králem Ludvíkem, který chce mermomocí získat Rudý květ, který znají a ovládají pouze lidé.

Hlasy zvířatům propůjčili známí hollywoodští herci jako například Bill Muray, který namluvil hlas medvěda jménem Balú. Pantera Baghíru namluvil oskarový herec Ben Kingsley, zlého tygra Šér Chána zase Idris Elba a hlas svůdné ale nebezpečné krajtě Ká propůjčila herečka Scarlett Johansson.

Titulky pro vás přeložil Bac, korekci provedla Clear. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, doplníme.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (10)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit