Titulky k Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Už jsou zase zpátky! Po dvou letech zde máme pokračování našich želvích nindžů. Čtyři bratři, kteří mají jména po čtyř renesančních umělcích, milují pizzu a taky se umějí rvát! Jejich úhlavní nepřítel Trhač naplánuje útěk z vězení, kde vymyslel plán, jak se zbavit těch zelených mutantů, kteří mu neustále maří plány na ovládnutí světa. Plán útěku ale nevyjde tak, jak si všichni představovali, a tak se Trhač spolčí s vesmírným mozkem Krangem. Poté společně s geniálním ale poněkud šíleným vědcem Baxterem Stockmanem vytvoří látku, která dokáže lidi proměnit ve zvířata. Pokusnými králíky se stanou dva zločinci, kteří utekli společně s Trhačem z vězení. Bebop se “díky“ této látce promění v prase bradavičnaté a Rocksteadyho zase v nosorožce. Želví bratry napadne, že by bylo možné obrátit účinek látky a proměnit se tak v lidi, což samozřejmě vede ke sporu. Mezitím ale Trhač a Krang chtějí společně vytvořit portál, kterým na planetu Zemi přenesou obří zařízení jménem Technodrom, díky kterému si pak podrobí celou planetu včetně lidstva. Je jen na Leonardovi, Rafaelovi, Michelangelovi a Donnatelovi, aby je zastavili!

V roli reportérky April O‘Neilové opět uvidíme známou hollywoodskou herečku Megan Fox a jejího bývalého kameramana Verna Fenwicka, kterého si opět po dvou letech zahrál Will Arnett. V roli mladého hokejového nadšence uvidíme herce známého především ze seriálu Arrow Stephena Amella.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (6)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit