Titulky k Skiptrace

Skvělá akční komedie od režiséra Rennyho Harlina (Smrtonostá past 2, Cliffhanger) v hlavních rolí s nestárnoucí čínskou hereckou legendou Jackie Chanem a americkým hercem Johnnym Knoxvillem je tady!

Detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) musí najít amerického gamblera Connora Wattse (Johnny Knoxville), který je jedinou nadějí na dopadení hongkongského krále podsvětí Matadora. Naneštěstí tenhle Američan si rád dělá nepřátelé a poté utíká před těmi, kterým něco dluží nebo jim něco provedl. A tak Bennie musí cestovat přes půl světa, aby ho našel a dovedl zpátky do Hong Kongu. Má to ale háček. Connorovi se jen tak zpátky nechce. Spálí proto Bennieho pas a tím padne nejrychlejší možnost cestování – letadlem, a tak oba musejí urazit cestu z Ruska do Číny jinak. Budou muset překonat Mongolsko a poušť Gobi, jihozápad Číny a nakonec léčku, kterou na ně Matador připravil. Společně se však spojí, aby dopadli tohoto padoucha, který unesl ženu, kterou mají oba rádi.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné kvalitní verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit