Titulky k Sabotage

Rakouský kulturista, herec a politik se vrací v plné parádě k tomu, co umí nejlépe a za co ho máme všichni rádi. Arnold je tu zpět se svým novým filmovým počinem. A jestli čekáte nějaké politicky korektní žvásty, budete velmi zklamaní. Zapomeňte na Postradatelné, tohle je Sabotáž! John „Breacher“ Wharton (Arnold Schwarzenegger) je elitním agentem DEA (protidrogového oddělení) a velí týmu ne zrovna spořádaných občanů. O to lepší má ale výsledky.

Jednoho krásného rána se Breacher se svým týmem vydají obrat o nějaký ten milión (v zájmu státu, samozřejmě) jeden nejmenovaný drogový kartel. Vše probíhá jako po másle až do doby, kdy je jeden ze členů týmu postřelený a „zabavené“ peníze nejsou tam, kde měly být. Rozjíždí se smrtící hra, ve které postupně umírají členové Breacherova týmu, a do které se zapojuje i vyšetřovatelka Caroline (Olivia Williamsová). Zdá se, že kartel touží získat zpět peníze, o které přišel, ale možná ve všem může hrát roli i tragická událost, která se stala před dvěma lety…

Sabotage není jen jednoduchá střílečka, kdy všichni fandíme Arniemu, „aby je všechny dostal“. Od začátku totiž musíme přemýšlet, jestli není vše jen sabotáž, kterou by mohl mít na starosti někdo z jeho týmu, který ztvárňuje vskutku zajímavá parta herců. Namátkou zmíním jen Joshe Hollowaye (Lost, Intelligence), Sama Worthingtona (Avatar), Joea Manganielloa (True Blood), Mireille Enosovou (The Killing) nebo Maxe Martiniho (Pacific Rim, The Unit)… O překlad českých titulků se postaral Bac, o korekce Araziel.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit