Titulky k Pompeii

„Pompeje byly starověké město v dnešní italské provincii Napoli. Staly se jedním ze tří starořímských měst v Neapolské zátoce v císařské provincii Italia, která byla 24. srpna roku 79 našeho letopočtu zničena výbuchem sopky Vesuv.“ Toliko Wikipedie.

Ovšem nás samozřejmě čeká epický příběh lásky, gladiátorů, zrady, pomsty a ano, trochu i té sopky. Pokud jste fanoušky Gladiátora, Spartaca, Barbara Conana nebo filmové ságy „300“, budete nadšení a dostanete přesně to, co čekáte.

Mladému Keltovi (Kit Harington – Game of Thrones) vyvraždila římská legie při keltském povstání celou rodinu a on sám se stal otrokem a posléze gladiátorem, který se řízením osudu dostal až do pompejské arény. Zde se zalíbí pompejské občance Cassii (Emily Browningová), která právě utekla z Říma před lstivým senátorem Corvem (Kiefer Sutherland – „24“, Touch). Corvovi se samozřejmě Cassiiny city k otrokovi nelíbí a ideální příležitostí, jak se ho zbavit, je poslední souboj gladiátorského šampiona Attica (Adewale Akinnuoye-Agbaje – Lost, G.I.Joe), po kterém má získat svobodu.

Ale jak se říká: „Láska i hory přenáší“ (a v tomto případě možná přesně naopak). A my budeme svědky nejen boje o život v aréně, ale také na pozadí jedné z největších přírodních katastrof naší moderní civilizace…

V dalších rolích se můžeme těšit také třeba na Carrie-Anne Mossovou (Matrix, Vegas) nebo na Jareda Harrise (Fringe, Mad Men).

Titulky pro vás přeložil Bac, korekce se ujal Araziel. Pěkně se bavte. :-)

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit