Titulky k Pete's Dragon

Úžasný příběh o drakovi a jeho lidském kamarádovi, o přátelství mezi zvířetem a člověkem natočilo studio Disney a jedná se o opravdu skvělý počin.

Pětiletý Pete (Oakes Fegley) se s rodinou vydává tábořit, dojde ale k tragické nehodě a jeho rodiče zahynou. Malý Pete je tak v divočině, kde není ani človíčka, odkázán sám na sebe. Tedy, alespoň do doby, něž se setká se velkým zeleným drakem Elliotem, který je pro místní obyvatele legendou a jen někteří v něj věří, nebo ho dokonce i viděli. Jedním z nich je i starý řezbář Meacham (Robert Redford), který malým dětem vypráví příběh o tom, jak se s bájným drakem jednou setkal. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), která pracuje jako správkyně lesa, jsou tyhle historky opravdu jen povídačkou, protože les zná jako svoje boty a žádného draka nikdy neviděla. Jednoho dne ale v lese společně s dívkou Natalii (Oona Laurence) najdou Petea a všichni se začnou zajímat o to, odkud chlapec je a jak je možné, že v lese přežil takovou dobu sám. Začíná tedy pátrání po jeho rodině a hlavně po drakovi, o kterém Pete mluví.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit