Titulky k Nerve

Co kdyby byl život jako hra? Co kdyby váš život ovládal někdo jiný? Čeho všeho jsou lidé schopni? Co všechno je ochoten člověk udělat pro peníze? Na to všechno můžeme najít odpovědi v dobrodružném kriminálním thrilleru Nerve: Hra o život.

Opatrná studentka Vee (Emma Roberts) proplouvám posledním školním rokem bez toho, aby oslovila JPho, který se jí líbí. I když ji její kamarádku Sydney (Emily Meade) stále přesvědčuje, tak Vee se do toho prostě nechce. To ale přestane Syd bavit a rozhodne se ho oslovit sama. Tím odstartuje něco, bez čeho by se Vee raději obešla. Zrazená Vee se tak v zápalu vzteku přihlásí do populární hry Nerve. Hra, jenž je podobná Vadí – nevadí. Hráči musí plnit úkoly, které jim anonymní skupina diváků dává a za splnění dostávají finanční odměnu. Při prvním úkolu se Vee seznámí s hráčem Ianem (Dave Franco), a protože se divákům zalíbí, chtějí, aby hráli tuto hru společně. Co ale dělat, když ze hry není úniku a jen jeden znovu získá svobodu?

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit