Titulky k Money Monster

Výtečný napínavý thriller od režisérky a herečky Jodie Foster. Děj filmu se odehrává v reálném čase, kde se televizní moderátor Lee Gates (George Clooney) ocitne společně s režisérkou Patty (Julia Roberts) a s dalšími členy štábu ve velmi prekérní situaci. Do živého vysílaní vstoupí někdo, kdo tam nemá co dělat. Ano, to by se ještě vyřešit dalo. Jenže co když ten někdo má zbraň a pod výhrůžkou smrti drží všechny ve studiu jako rukojmí? Jde o akcionáře Kylea Budwella (Jack O‘Connell), který kvůli pádu akcií na burze přišel o značnou část peněz, a tak se snaží najít odpovědi, proč se tomu tak stalo a co přesně zapříčinilo tuhle situaci. Televizní štáb je nucen pokračovat v živém vysílání, a tak po celém světě diváci napjatě sledují, jak to celé dopadne a k tomu se snaží přijít na kloub tomu, co se doopravdy stalo s akciemi, kvůli kterým akcionáři společnosti IBIS přišli za noc o 800 milionů dolarů.

Ve vedlejších rolích také můžeme vidět anglického herce Dominica Westa, který si zahrál ředitele společnosti IBIS nebo také známou herečku ze seriálu Outlander Caitrionu Balfe.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (2)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit