Titulky k Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Máme tu filmové zpracování dobrodružného fantasy od Tima Burtona podle knižní předlohy od Ransoma Riggse. Film Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti je plný zábavy, akce a především podivností!

Příběh vypráví o obyčejném chlapci jménem Jake (Asa Buterfield), kterému však dědeček Abe (Terrence Stamp) vyprávěl příběhy o podivných dětech, o slečně Peregrinové (Eva Green) a o netvorech, kteří tyto podivné děti loví. Čím je ale Jake starší, tím tomu věří méně a méně, protože pokaždé, když to někomu vypráví, ho mají všichni akorát za blázna. Jednoho dne však dědu Abea něco napadne a Jake ho najde umírajícího v lese a zahlédne tam nějakého netvora, avšak netuší, co je zač. Dědeček bohužel na následky zranění zemře. Poté, co o tomto netvorovi vypráví, mu nikdo nevěří a dokonce i rodiče ho mají za blázna, a tak Jake musí pravidelně chodit na sezení s psychiatričkou doktorkou Golanovou (Allison Janney). Později najde dopis, který byl adresovaný jeho dědovi, ve kterém slečna Peregrinová chce, aby je Abe znovu přijel navštívit. Na rady doktory Golanové se Jake společně s otcem Franklinem (Chris O‘Dwod) vydává na malý ostrov ve Walesu, kde se podle všeho má sirotčinec nacházet. Dozvídá se však, že sirotčinec byl za druhé světové války zničen a nikdo nepřežil. Jake se snaží přijít na to, jak mohl jeho dědečkovi přijít dopis ze sirotčince, když byl už dávno zničený. Náhodou nalezne časovou smyčku, díky které se dostane do roku 1943 a poznává tak všechny děti ze sirotčince a také slečnu Peregrinovou, která je zde vychovává a Jake později odhaluje i jejich podivné schopnosti. Podivný pan Barron (Samuel L. Jackson) chce ale podivné zabít, aby mohl společně se svými přáteli znovu získat lidskost, a tak se Jake, Emma, Hugh, Enoch, Oliva, Fiona, Horác, Claire, Bronwyn, „roztomilá“ dvojčata a slečna Peregrinová musejí vypořádat s pane Barronem a jeho kumpány netvory. V sázce není jen jejich život, ale i život ostatních slečen, jenž vedou sirotčince po celém světě, a především pak jejich dětí.

Titulky pro vás přeložil Bac, velké poděkování patří uživateli patrik45621. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit