Titulky k Kubo and the Two Strings

Od studia Laika přišla animovaná pohádka, ve které se objevuje japonská kultura. Můžeme tak zde vidět samuraje, origami a především výpravu za nalezením magické zbroji.

Kubo je obyčejný chlapec, který si přivydělává tím, že vypráví příběhy a v jeho podání se divákům zatajuje dech. Kubo za obdržené peníze musí živit sebe a svou nemocnou matku. Dny plynou a Kubo každém ráno odchází z jeskyně, kde žije se svou matkou. Vrátit se však musí před setměním, jinak by ho podle matky mohla stihnout strašlivá kletba. Jednoho dne se však Kubo nevrátí a matčino varování se stane skutečností. Uvědomí si, že to on je hrdinou ve svém vlastním příběhu. Společně s opicí a broukem, jenž kdysi býval člověkem, se vydávají nalézt mocnou magickou zbroj, která se skládá ze tří částí – meč, pancíř a helma a má Kubovi pomoct přemoci zlo, které ho neustále stíhá a chce mu zničit vše, co mu je milé. Příběh, který ho čeká, bude úplně něco jiného, než kdy vyprávěl. Výprava bude nebezpečná, strašidelná ale i zábavná.

Hlasy animovaným postavám propůjčili známí hollywoodští herci. Hlas samotnému Kubovi dal herec známý především ze seriálu Hra o trůny Art Parknson. Charlize Theron ve filmu ztvárnila nabručenou Opičku, která Kuba chrání. Matthew McConaughey propůjčil svůj hlas bojovníkovi jménem Brouk.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit