Titulky k Jack Reacher: Never Go Back

Po čtyřech letech je zpátky! Plný akce a neotřelého přístupu k případům, které tento, občas nazývaný, legendární muž vyšetřuje. Přesně to je Jack Reacher od Leeho Childa!

Jak to tak bývá, Jack Reacher (Tom Cruise) má nejraději případy, při kterých je oficiální postup příliš zdlouhavý. V tu chvíli nastupuje na scénu právě on, aby případ vyřešil. Jakožto bývalý major a velitel 110. jednotky vojenské policie se neustále motá kolem vojenských případů, které na první pohled nedávají smysl. Jako například obvinění majora Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže a kolem krásné velitelky s dosud čistým štítem, kterou on sám chtěl pozvat na večeři, začali najednou umírat lidé. Reacher ji musí dostat z basy, aby jí pomohl dokázat její nevinu. Ne však každému se to líbí a ten někdo bude chtít dokončit to, co začal. Tedy zabít majora Turnerovou, která může mít nepěkné informace o velkém armádním dodavateli zbraní jménem Para Source. Oba se tak musejí vypořádat s bandou zabijáků, policistů a také s Reacherovou dcerou, o které ani on sám celá léta nevěděl. V téhle smrtící hře jde opravdu o hodně!

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit