Titulky k Inferno

Po filmech Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni je známý symbolog Robert Langdon v podání skvělého Toma Hankse zpátky, aby vyřešil další záhadu, která může pro celé lidstvo znamenat konec existence.

Ve filmu Inferno podle knižní předlohy od Dana Browna se profesor Langdon (Tom Hanks) vydává do pátrání po stopách, které souvisí se samotným Dantem. Profesor se probudí v italské nemocnici s poraněnou hlavou a nepamatuje si, co se za poslední dva dny stalo. Při ošetřování doktorkou Siennou Brooksovou (Felicity Jones) však do nemocnice vtrhne zabiják, který bude chtít profesora odrovnat. Langdon tak musí spojit síly s doktorkou, do které vkládá naději, že mu pomůže jeho vzpomínky získat zpět. Vydávají se po stopách a zjišťují, že miliardář Bertrand Zobrist (Ben Foster) chce snížit lidskou populaci, nebo spíše přelidnění tím, že vypustí smrtící patogen, který podle všeho infikuje 95 % populace za pouhých 47 dní. Profesor Robert Langdon a Sienna Brooksová se tak pouští do závodu s časem, který vede napříč celou Evropou, ve snaze zabránit smrtícímu globálnímu spiknutí.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • suzuki051

    Nejaký tip kde sa to dá stiahnuť?lebo som to nikde nenašiel

    Odpověď
    • Clear

      SPOILER: extratorrent.cc

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit