Titulky k I, Frankenstein

Kdo by neznal slavný hororový román Mary Shellyové Frankenstein? Příběh tvora, kterého stvořil geniální až šílený vědec, napsala již téměř před 200 lety.

Tam, kde román končí, náš film začíná. Frankensteinovo monstrum (kterému doktor Frankenstein nikdy nedal jméno a je častou chybou, že se i jemu říká Frankenstein) napříč očekávání, že na dalekém severu zemře, se po dvou staletích skrývání před temnými démony vrací do civilizace, protože zjišťuje, že ho ani ledová Arktida neochrání.

Připojuje se k tajemnému Gargoylskému řádu, který je v podstatě nebeskou předsunutou jednotkou a má za úkol bojovat s démony, kteří mají v plánu obsadit Zemi a zotročit lidstvo. A že s nimi má Adam (jehož konečně pojmenovala sama královna řádu) dost nevyřízených účtů.

Hlavních rolí se ujali Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski, Miranda Ottová a hlavního záporáka si střihl charismatický Bill Nighy.

Titulky pro vás přeložil Bac a korekci provedl Araziel.

Pokud tedy máte rádi nadpřirozeno, nadlidské postavy, boje démonů o lidské duše i těla a spoustu temnoty prozářené úchvatnými světelnými efekty, neváhejte a podívejte se, co si pro vás připravil Já, Frankenstein…

Titulky (8)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit