Titulky k Hardcore Henry

Máte rádi First person hry? A co takhle film z vlastního pohledu? V Rusku, v zemi neomezených možností, si řekli, že to natočí. Vznikl tak zcela nový a doposud nevídaný akční film, ve kterém se vám bude zdát Chuck Norris jako břídil.

Henry se jednoho dne probudí, nic si nepamatuje, protože ho právě oživili z mrtvých, nebo alespoň to, co z něj zbylo. Vedle něj stojí krásna mladá žena Estelle, která tvrdí, že ho miluje. Po chvíli se ale něco zvrtne. Estelle někdo unese. Ten někdo chce ovládnout svět s pomocí svých žoldáků. Ale proč ji odvedl? A zachrání ji Henry? Říkáte si, že jste tuhle zápletku už někde slyšeli? Ano, není zrovna originální, ale takovou akci jste ve filmu ještě nezažili. Jedná se totiž směsici Jasona Bournea a Johna Wicka. Můžete se těšit na rvačky, automobilové honičky, pouliční parkour, skákání po střechách a zběsilé přestřelky. A to vše z vlastního pohledu!

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit