Titulky k Don't Breathe

Napínavý thriller o přežití partičky zlodějů v domě, který mělo být velmi snadné vyloupit. Ne vždy jde ale vše podle plánu.

Mladá dívka Rocky (Jane Levy), která žije se svou násilnickou matkou se živí tím, že s partičkou přátel vykrádá domy, aby si našetřila peníze a odjela tak se svou mladší sestrou do Kalifornie, kde by obě dívky začaly zcela nový život. Alex (Dylan Minnette), Money (Daniel Zovatto) a Rocky mají na kontě několik velmi podařených loupeží. Jedna ale měla být přece jejich poslední. Od místního překupníka dostanou typ na dům, ve kterém se podle všeho nachází více než 300 tisíc dolarů, což partičku ihned zaujme. V domě žije pouze slepý válečný veterán (Stephen Lang), kterému nedávno zabili dceru a dostal tak od bohaté rodiny tučné odškodné. Jeví se to zcela jako snadná kořist, opak je ale pravdou. Podaří se někomu vůbec z domu dostat?

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit