Titulky k Doctor Strange

Na světě se objevila další Marvelovka, která nám tentokrát přinese něco úplně jiného. Jedná se totiž o kouzelnický origin, kde se poprvé setkáme se světoznámým neurologem Doctorem Strangem.

Doktor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) je světoznámý neurochirurg, který je plný arogance a má přebujelé ego, ale ve své branži je velmi vážený. Jeho život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožní požívat ruce. Nejprve se Stephen snaží přijít na způsob, jak svůj handicap napravit. Bohužel se ale nedaří, a tak Stephenovi pomáhá v životě jeho kolegyně doktorka Christine Palmerová (Rachel McAdams). Stephen to ale nevzdává, až nakonec utratí všechny své úspory a je západní medicínou zklamán. Dozví se záhadném uzdravení člověka, který byl podobně ochrnutý tak, jako je on. Vyhledá jej a na jeho rady se vydává do Nepálu, kde chce najít místo zvané Tamar-Taj. Mystické místo, které pro něj má být chrámem uzdravení. Strange ale zjišťuje, že tomu tak úplně není a chrám je rovněž základnou pro boj s temnými silami, které chtějí zničit skutečný svět. Prastará (Tida Swinton) otevře Strangovi oči, a tak se začne učit prastarým mystickým uměním. Časem se však dozvídá, že byly ukradeny stránky z knihy bývalým učencem Kaeciliem (Mads Mikkelsen), ve které je popsán zakázaný rituál, který na Zemi může přivést bytost, která chce náš svět získat do své temné dimenze. Doctor Strange se tak musí rozhodnout, zda se vrátí k životu plnému bohatství a slávy, anebo se všeho vzdá a bude bránit svět jako nejmocnější kouzelník ve vesmíru.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (11)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (4)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit