Titulky k Criminal

Skvěle obsazené akční drama v hlavní roli s Kevinem Costnerem jakožto bezcitným psychopatem, který je jedinou spásou na záchranu světa.

Geniální hacker Jan Strook (Michael Pitt), přezdívaný „Holanďan“, vytvoří program, kterým dokáže ovládat odpálení nukleárních zbraní. Jan má dohodu se španělským anarchistou a průmyslníkem Xavierem Heimdahlem (Jordi Mollà), kterému má program předat. Naštěstí si Jan uvědomí nebezpečnost tohoto programu, zpanikaří a rozhodne se pro spolupráci se CIA. Zde přichází na scénu agent CIA Bill Pope (Ryan Reynolds), který má s Holanďanem uzavřít dohodu. Nepůjde to však podle plánu a Bill Pope je zabit. Problémem ale je, že jen on znal místo, kde je ukryt Holanďan. Vedoucí CIA Quaker Wells (Gary Oldman) se rozhodne pro nevšední řešení. S pomocí doktora Frankse (Tommy Lee Jones) přenesou paměť mrtvého agenta do psychopata Jericha Stewarta (Kevin Costner) a jak to tak bývá, ne vše půjde tak, jak si představovali. Hon na Jericha a mladého geniálního hackera začíná…

Dále můžeme ve vedlejších rolích vidět také rváče Scotta Adkinse, který se ujal role jednoho z agentů CIA nebo také izraelskou herečku známou především ze série Rychle a zběsile Gal Gadot, která si ve filmu zahrála manželku zesnulého agenta Billa Popea.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film.

Pozor, stáhněte správnou verzi titulků podle stopáže filmu, jsou dvě verze WEB-DL:

720p.WEB-DL.850MB.MkvCage – trvání 1:48:37

*WEB-DL.x264-RARBG * – 1:53:33

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit