Titulky k Colonia

Film Kolonie, který právě běží v kinech, přibližuje přístupnou cestou hrůzy páchané v uzavřené komunitě v Chile za vlády diktátora Pinocheta. Film vznikl na základě skutečných událostí. V hlavní roli německého filmu se představí britská herečka Emma Watsonová, kterou jistě všichni znáte ze série filmů o Harry Potterovi jako Hermionu Grangerovou. V roli jejího manžela jí sekunduje Daniel Brühl, známý například z filmu Rivalové, kde ztvárnil roli Nikiho Laudy.

Po vzoru úspěšného schématu romantického historického dramatu Titanic přichází režisér Florian Gallenberger s novým silným tématem z ne moc známého prostředí. Po vojenském puči se v Chile dostává k moci Pinochet. Přívrženci předchozího prezidenta Allendeho jsou pronásledováni a mučeni. Jedním z nich je i německý politický aktivista Daniel, jehož přítelkyně, letuška Lena, je u něj právě na návštěvě. Lena se rozhodne Daniela najít a vydává se do kolonie Dignidad, vedené bývalým nacistickým lékařem Paulem Schäfnerem. Podaří se jí svého muže najít?

Titulky pro vás přeložil Bac, korekce se zhostila Clear. Sedí na všechny dostupné verze – WEB-DL i HD Ripy. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, doplníme.

Mohlo by vás zajímat: Emma Watsonová pracovala na tomto filmu bez nároku na honorář. Zaujal ji motiv ženy, která zachraňuje svého muže. Už dříve se představila jako bojovnice za ženská práva. Před natáčením odletěla na výlet do Chile. Média si myslela, že jela na dovolenou, ale ona zatím prováděla výzkum k tomuto filmu.

Kolonie Dignidad sloužila jako mučírna politických vězňů nepohodlných Pinochetovu režimu. Ti byli mučeni elektrošoky do nejrůznějších částí těla. Muži, ženy i děti žily odděleně, děti byly sexuálně zneužívány.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit