Titulky k Captain America: Civil War

A máme zde další počin od studia Marvel! Říkáte si, že pořád zabraňovat konci světa je už nuda? Tak to se máte v tomto filmu na co těšit, protože v něm půjde o úplně něco jiného!

Steve Rogers (Chris Evans) převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo. Naneštěstí dojde při jedné akci k nešťastné události, která vše změní. Politici si řeknou dost, Avengers je potřeba mít pod dohledem. Toto rozhodnutí rozdělí tým na dva tábory. Jedni s tímto rozhodnutím souhlasí, jiní zase ne. Vše vyústí k sporu a mezi superhrdiny vypukne válka. Ti, jenž s dohodou souhlasí vede miliardář a Iron Man Tony Stark (Robert Downey Jr.). Na druhé straně se proti nim postaví přívrženci Kapitána Ameriky. Je jen na vás, kterou stranu si zvolíte a komu budete fandit! Můžete se těšit na skvělou akci!

V rolích superhrdinů dále můžeme vidět Scarlett Johansson, která opět ztvárnila Černou vdovu, jako Hawkeye uvidíme známého herce Jeremyho Rennera a také Anthony Mackieho, který si znovu zahrál Falcona.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Hezkou zábavu, užijte si film a nezapomeňte se podívat také na After Credit scény!

Protože v TC verzích je trošku bordel, tak abyste stáhli správnou verzi titulků a nepsali, že vám to na nějakou verzi nesedí, zde je pár informací. Pokud máte verzi od jiné rls skupiny, stáhněte titulky podle stopáže filmu.

HD-TC.x264.AC3-VAiN – trvání 2:27:16 (od CPG se líší o 300ms, viditelný rozdíl)

HD.TC.x264.AC3-CPG – trvání 2:27:17

720p.TELECiNE.x264-COX – trvání 2:27:20

1080p.HDTC.x264­.AC3-PAHE.in – trvání 2:27:37

1080p.TC.X264­.Masteredition­.Hive-CM8 – trvání 2:27:12

Titulky (11)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit