Titulky k Brothers of the Wind

Plno zvířat, překrásná příroda a francouzský herec Jean Reno ve skvělém příběhu o přátelství chlapce a orla, jenž byl vydán na pospas osudu.

Příběh se odehrává v 60. letech v Alpách, kde se v údolí narodí dva orli. Mladší a slabší mládě je vyhozeno z hnízda svým starším bratrem a tím je vydáno na pospas osudu. Zdálo by se, že je to jeho konec, ale není tomu tak, byl to teprve začátek tohoto úžasného příběhu. Lukas (Manuel Camacho), který se po smrti své matky uzavřel do sebe a se svým otcem Kellerem (Tobias Moretti), který se utápí v zármutku, téměř nekomunikuje. Lukas se snaží chránit zvířata před lovci, jako je například jeho otec. Osud svede dohromady Lukase a mládě orla. Chlapec toto nebohé mládě zachrání a dá mu jméno Ábel, stará se o něj, krmí ho. Kvůli neshodám se svým otcem se ale o toto mládě stará tajně a mezi nimi tak vznikne přátelské pouto. Společně s lesníkem Danzerem učí orla Ábela létat a lovit. Orel více a více roste a blíží se tak den, kterého se Lukas nejvíce obává. Den, kdy bude muset svého opeřeného přítele vypustit zpět do volné přírody.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (1)

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit