Titulky k Alice Through the Looking Glass

Pokračování skvělého původního fantasy od Tima Burtona je tady! Alenku v říši divů určitě netřeba představovat, ale co takhle její návrat v dospělosti do této úžasné barevné říše?

Po smrti svého otce se Alenka (Mia Wasikovwska) ujala řemesla a stala se tak kapitánkou otcovy lodě, se kterou roky brázdila vlny světových oceánů. Po návratu do Londýna vše není tak, jak si ona představovala. K tomu všemu jí fantastická stvoření z říše divů dají znamení, že ji potřebují. Alenka objeví kouzelné zrcadlo, skrz které se dostane do této bájné země a setká se zde se svými starými přáteli. Naneštěstí ale zjistí, že její nejlepší přítel Kloboučník (Johnny Depp) z říše divů je vážně nemocný a jediný způsob, jak ho zachránit je, že se mu vrátí jeho rodina, o které si ale všichni myslí, že před lety zemřeli. S pomocí Bílé královny (Anne Hathaway) se vydá za pánem času, tedy za samotným Časem (Sacha Baron Cohen) a požádá ho o pomoc. Vydává se tak na dobrodružnou výpravu, protože na jejím úspěchu závisí Kloboučníkův život.

V dalších rolích můžeme vidět Srdcovou královnu, kterou opět si opět zahrála Helena Bonham Carterová. Hlas kocouru Šklíbovi propůjčil již zesnulý Alan Rickman.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Unmarked.TC.XVID­.AC3.HQ.Hive-CM8 – trvání 1:52:50

TC720P.x264.AC3-Garmin – trvání 1:52:56

Titulky (6)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit