Banshee

Žánr
Akční, Drama, Krimi
Roky vysílání
2013 - 2016
Obsah
Kriminální seriál od tvůrců seriálu True Blood zasazený do malého městečka v Pensylvánii, kde žije komunita Amišů. Bývalý vězeň přejímá identitu zavražděného šerifa, aby mohl chránit obyvatele města a zároveň posloužil svým vlastním účelům.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Miki226 a timon111

Titulky k Banshee S03E09 - Even God Doesn't Know What to Make of You

Seriál Banshee se nám blíží mílovými kroky k finále třetí série. Ale co nás v dnešním dílu čeká?

Kai se ocitá v celkem nezáviděníhodné situaci, protože jeho výlet s přáteli z Philadelphie není zrovna návštěvou u KFC. Spíš to vypadá na existenční rozhovor mezi blíže neurčeným počtem očí s panem Frazierem, který těžce nese porušení dohod, které by podle něj měly platit. Rebecca také nemá úplně čisté svědomí, a proto se zdánlivě bláhově rozhodne požádat o pomoc složky místní policie. Kaie totiž zřejmě čekají čekají horké chvilky a možná ho před nimi nezachrání ani dobrovolný hasič Burton. Deva se nehodlá vzdát své revolty ani své záliby v oreganu, která ji dostane do problémů, jež mohou mít mnohem větší důsledky, než by si mohla myslet. Růžky začíná vystrkovat i Bunker, kterému jsme stejně nikdo nevěřili, že si svou úslužnost nekompenzuje nějakým vlastním způsobem a možná nás tak čeká další zajímavá dějová linka.

Hlavní hvězdou je ovšem Job v retrospektivním dílu „Jak Job potkal Lucase“, který nás nechá nahlédnout do dávné minulosti, i když možná jen proto, aby ukončil jednu velkou etapu dění v přítomnosti. A samozřejmě nelze zapomenout na pana plukovníka, který se nehodlá vzát svého důchodového spoření. Holt, někdy je i virtuální fanklub nebezpečný…

Titulky pro vás přeložil Araziel, který vám přeje příjemnou zábavu. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit