Banshee

Žánr
Akční, Drama, Krimi
Roky vysílání
2013 - 2016
Obsah
Kriminální seriál od tvůrců seriálu True Blood zasazený do malého městečka v Pensylvánii, kde žije komunita Amišů. Bývalý vězeň přejímá identitu zavražděného šerifa, aby mohl chránit obyvatele města a zároveň posloužil svým vlastním účelům.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Miki226 a timon111

Titulky k Banshee S03E07 - You Can't Hide from the Dead

V dnešním dílu dokumentárního seriálu „Ze života pensylvánského maloměsta“, u nás známého jako Banshee, se podíváme pod pokličku složitých psychologických vztahů našich hlavních postav.

Rebecca nám dozrála v samostatnou ženu, která dosti těžko vnímá odmítnutí a ponížení, a je tedy načase, aby se osamostatnila. Což ovšem téměř jistě neunikne bdělému oku našeho milého pana účetního. Základna pod vedením sympatického plukovníka Stowea se brzy uzavře a úhledné balíčky neregistrovaných dolarů staví šerifa & his melody boys (& girl) před zásadní otázku: Teď, nebo nikdy. Deva pokračuje v náctileté revoltě, a proto je potřeba, aby se její rodiče (ehm…) spojili a pomocí intervence v ryzím stylu Banshee se ji pokusili přivést zpět na tu správnou cestu. Emily naopak nechává svůj spasitelský komplex vypuknout v plné síle a nejspíš se řítí přímo po hlavě do pr…ůšvihu. A co na to Brock? Inu, Brock pase po našem oblíbeném rudokožci, který posouvá termín „vidlák“ na poněkud vyšší úroveň…

Titulky pro vás přeložil Araziel. Hezkou zábavu. :-)

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit