American Housewife

Americká Manželka

Žánr
Komedie, Rodinný
Roky vysílání
2016 - dosud
Obsah
Americký rodinný seriál o houževnaté, rezolutní a v podstatě obyčejné mamince, která se s rodinou přestěhovala do bohatého města, plného dokonalých hospodyněk a jejich dokonalých potomků.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k American Housewife S02E20 - The Inheritance

Katie a její rodinu oslovila právnička, vyřizující pozůstalost jejich rodinného přítele. Oliver dostane úkol, o kterém netuší, jak se ho má zhostit. A Greg bude před univerzitním výborem obhajovat svou definitivu, z čehož má pořádné bobky. Tohle všechno může dopadnout dobře nebo špatně. A já nic přesnějšího nevyzradím, je třeba se kouknout. :-)

Ještě nás čeká další, dvacátý první díl, a já opět netuším, zda bude v této sérii poslední. Předpokládám, že ano, ale mohu se mýlit (jako už po několikáté). Tak to necháme na osudu a na tvůrcích seriálu. Ale jelikož hlavní hvězda, Katy Mixon, v květnu očekává již druhého potomka, moc dílů už asi natočit nestihne. Moc ji obdivuji, jak dokázala první i druhou sérii točit těhotná. První dítě, syna, povila v květnu 2017 a to druhé čeká taky v květnu, v tomto roce. Což znamená, že otěhotněla velice brzy po prvním dítěti. Tak jí přejme, ať vše dobře dopadne a ona i potomci jsou zdraví. :-)

Titulky pro vás přeložila Silcasiles, a přeje všem dobrou zábavu.

Titulky (1)

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit