The Neighbors

Žánr
Komedie, Sci-fi
Roky vysílání
2012 - 2014
Obsah
Americký komediální sci-fi seriál. Co se stane průměrné americké rodině, když se nastěhuje do satelitního městečka, kde kromě nich bydlí jen komunita mimozemšťanů, kteří uvázli na Zemi? Zjišťuje, že jsou si v ledasčems podobní a že se toho mají také navzájem mnoho co naučit...
Titulky pro vás překládají
Araziel

Titulky k The Neighbors S02E08 - Good Debbie Hunting

Dnes se budeme věnovat existenční krizi matky od rodiny, které se rozhodla vykročit v životě jiným směrem. Ovšem pouta minulosti i současnosti ovlivnila její psychiku natolik, že není snadné se s takovou změnou každodenní rutiny a nových výzev jednoduše srovnat. I když má matka tří dětí k dispozici jednoho z nejlepších terapeutických psychologů, které by si mohla přát.

Její potomci na tom ovšem nejsou nijak lépe. Dcera se dostává pod tlak okolí a začíná být nucená přizpůsobovat se svému příteli, který najednou vnímá své priority zcela jinak než na počátku vztahu. A navíc se objeví její sokyně v lásce, která vládne mnohými zbraněmi, které na první pohled obyčejná Amber neovládá.

Ke všemu se přidává i rodičovská krize, kterou Debbiyn manžel Marty zkouší řešit po svém, ale výsledky střídají krátkodobé úspěchy s dlouhodobějšími neúspěchy.

Jak se rodina vyrovná s doslova nelidskými nástrahami? Dokáže znovu získat sebedůvěru a postaví se nástrahám, které jí tato těžká chvíle připravila? A pokud ano, dokáže je i překonat? To se dozvíte v dnešním dílu…

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit