The Neighbors

Žánr
Komedie, Sci-fi
Roky vysílání
2012 - 2014
Obsah
Americký komediální sci-fi seriál. Co se stane průměrné americké rodině, když se nastěhuje do satelitního městečka, kde kromě nich bydlí jen komunita mimozemšťanů, kteří uvázli na Zemi? Zjišťuje, že jsou si v ledasčems podobní a že se toho mají také navzájem mnoho co naučit...
Titulky pro vás překládají
Araziel

Titulky k The Neighbors S02E07 - We Jumped the Shark (Tank)

Debbie naráží na zeď nepochopení provozovatelů zábavních center k její psychosomatické potřebě konzumace kvašeného moštu z plodů révy vinné (Vitis vinifera). Rozhodne se proto vymyslet mazaný plán, jak tento nesmyslný zákaz obejít. Ocitá se tak tváří v tvář smečce žraloků (Businessus investus), kteří by mohli její sen nejen podpořit, ale i realizovat.

Vědomá si nebezpečnosti těchto tvorů, stojí jí po boku samička rodu Alienus zabvronis Jackie a po chvíli i alfa samec stejného rodu – samotný Larry. Toho ovšem mnohem více zajímá mezidruhová biologická transformace sebe sama právě ve žraloka.

Mláďata Homo sapiens sapiens se zatím věnují sebezdokonalování a zjišťují, že někdy je potřeba odhodit taškařice stranou a spolupracovat, aby se dostala na výsluní. Předávají si tedy zkušenosti rituálního tance, kterým mohou zapůsobit na další dospělé jedince svého druhu.

Jejich otec a vůdce smečky Marty mezitím podniká dobrodružnou výpravu, která má za úkol zachránit jeho dominantní postavení, které ohrožuje prozatím neznámý nepřítel…

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit