Lilyhammer

Žánr
Drama, Komedie, Krimi
Roky vysílání
2012 - 2014
Obsah
Americko-norský seriál stanice Neflix o mafiánovi z New Yorku, který převzal krycí identitu a usídlil se v norském městečku Lilehammer. Přestože přijel začít od začátku, nemůže se vyhnout svým starým mafiánským zvykům...
Titulky pro vás překládají
Clear, kvakkv

Titulky k Lilyhammer S01E01 - Reality Check

Dnes vám chceme představit nový seriál, kterému jsme se na doporučení jednoho z vás začali věnovat. Jedná se o loňskou novinku internetové stanice Netflix jménem Lilyhammer. První série, která již byla odvysílána, má celkem 8 dílů. Druhá série by se měla objevit v roce 2014. Jedná se o drama s kriminálními a komediálními prvky.

Příjemnou zábavu! Pokud se vám seriál zalíbí, nestyďte se a zanechte nám nějaký komentář. :)

Jestli jste se ještě nerozhodli, zda se na seriál budete dívat, zde je podrobnější popisek:

Newyorský mafián Frank Tagliano se po tom, co vypovídal u soudu, dostává do programu na ochranu svědků. Požádá FBI o přestěhování do norského Lillehammeru, který mu učaroval již v roce 1994, kdy se zde konaly zimní olympijské hry. Přejímá novou identitu jako Giovanni Henriksen a brzy se spřátelí s učitelkou Sigrid a s jejím synem Jonasem, se kterými se potkal již na cestě vlakem. Ačkoliv do Norska přijel, aby začal od začátku, neustále sklouzává k používání svých starých metod – násilí, uplácení nebo vydírání, které mu nakonec zajistí otevření vlastního baru Flamingo. Jak se začleňuje do lillehammerského kriminálního podsvětí, rychle vzbudí podezření místní policie, především Laily Hovlandové, která je shodou náhod i jeho sousedkou.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit