Justified

Strážce pořádku

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2010 - dosud
Obsah
Seriál z prostředí amerických maršálů, který vznikl podle knih Elora Leonarda. Raylan Givens – maršál s duší kovboje – se díky své povaze často dostává do problémů, ať už při své práci, nebo v soukromém životě. Po závažném porušení pravidel je přeložen na pobočku v jeho rodném Kentucky, kde se musí vypořádat nejen s místními kriminálními živly, ale i se stíny minulosti, které tam na něj číhají za každým rohem.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Byzon, Miki226, Russell

Titulky k Justified S04E07 - Money Trap

Ano, je to tady. Máme pro vás titulky na další díl Justified. O překlad se postaral Araziel, o korekci pak Miki226. Titulky sedí na verzi PROPER-EVOLVE a stáhnout je můžete tam, kde jste zvyklí.

Jen ještě moje vyjádření ke skluzu v překladu a k vašemu neustálému popohánění. Ano, chápu, že se chcete na seriál podívat. Chápu, že chcete titulky, abyste lépe rozuměli. Ale věřte mi, že děláme, co můžeme. Jen vy zkrátka nechápete, že když mám práci, která mě živí a zabírá mi víc času než dřív, je pro mě důležitější než tituky k seriálu, který mám sice moc ráda, a na který vám titulky moc ráda přeložím, ale v rámci MÝCH časových možností. A vaše dotazy v shoutu to prostě neurychlí. Třeba dotaz Kary už mi přišel opravdu moc, když vidíte, že se hýbou procenta, tak se zeptáte, jestli je překlad mrtvý? To jako vážně? Myslím, že už byste mě za těch několik let mohli znát, abyste věděli, že na Justified se nevykašlu. Už to nebudu dál komentovat, jen si o tom myslím svoje. Kdo chce, tak si počká, kdo ne, podívá se s anglickými.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit