Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Suits - nové hostující postavy v 6. sérii

Šestá série seriálu Kravaťáci se vrátí na obrazovky americké stanice USA Network již 13. července. A už teď víme, kteří tři noví herci se v seriálu objeví. Kteří to budou?

Erik Palladino, kterého můžete znát například ze seriálů Pohotovost nebo 666 Park Avenue, si zahraje roli Kevina Millera, který spolu s Mikem sedí ve vězení. Mike si není jistý, jestli mu může věřit, ale postupně začínají být jeden na druhém závislí a Kevin se stane pro Mikea téměř přítelem.
Paul Schulze, který hrál například v seriálu Nurse Jackie, získal roli Franka Galla, taktéž vězně z věznice Danbury. Frank, tvrďák, kterého pobyt za mřížemi značne poznamenal, bude první, kdo Mikeovi představí život ve vězení.
Třetím z nových herců bude Malcolm-Jamal Warner, známý ze seriálu Major Crimes či American Horror Story, bude hrát vězeňského poradce v danburijské věznici, jehož prací je pomáhat vězňům přejít jejich čas strávený ve vězení a přivést je na cestu k nápravě. Což v Mikeově případě vyžaduje přiznat si, že strávil život hledáním si zkratek a výhod díky své fotografické paměti.

Je jisté, že změna prostředí z kanceláře do vězení bude znamenat i změnu charakteru seriálu.
Těšíte se na nové postavy? Myslíte, že seriál má stále potenciál zaujmout diváky?

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • Clear

    Samí chlapi. :( Což se tak nějak ve vězení dá očekávat... Ale aspoň jedna sexy právnička, po které by Harvey pokukoval a flirtoval s ní, by v tom výběru být mohla... Dost se téhle změny právnického seriálu na seriál z vězení bojím. Tak snad nebudu zklamaná, ale naopak příjemně překvapená. :-)

    Odpověď
  • Robert Varga

    No tiez som moc zvedavy ako to vlastne bude pokracovat :)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit