Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Seriál Suits získává 6. sérii

Článek neobsahuje spoilery z finálové epizody.

Včera byla odvysílána poslední epizoda 5. série oblíbeného právnického dramatu Suits. Seriál si dokázal udržet dostatečné množství fanoušků a potřebnou sledovanost, aby ho stanice usa network prodloužila. Nové díly můžete čekat zase v létě. Nejdříve je ale potřeba napsat scénář, epizody natočit a sestříhat, takže nějakou dobu potrvá, než se zase na obrazovky vrátí.

Ve svém prohlášení prezident stanice usa Chris McCumber uvedl, že seriál Suits nastavuje na stanici vysokou laťku, což je vzhledem ke kvalitě a podpoře fanoušků zřejmé. Ratingy posledních vysílaných dílů šly oproti minulým dolů dolů, ale při přičtení diváků Live+ se vyšplhaly na 3,4 miliionů diváků celkem. Číslo je to velmi pěkné, a tak byla přislíbena další série s počtem 16 epizod.

O tom, jak bude seriál pokračovat, zatím žádné zprávy vypuštěny do světa nebyly. Mělo by však dojít ke změnám běžného vývoje dění, které fanoušci vždy vítají. Podobně jako když se Mike stal investičním bankéřem, Donna začala místo Harveyho pracoval pro Louise, i v šesté sezóně nás čekají nové zápletky a vybočení z každotýdenní rutiny.

Mikeova cesta se zatím neuzavírá a jelikož výkonný producent tohoto seriál uzavřel s Universal Cable Production smlouvu na další dva roky, dá se předpokládat, že se dočkáme s největší pravděpodobností i série sedmé, možná dokonce i osmé. Jsou seriály, které vydržely dvakrát tak dlouho, ale dle jeho vyjádření je seriál spíš blíže ke konci, než k začátku… Kolik sérií nakonec bude, je ve hvězdách. Jistá je zatím jen ta šestá.

Komentáře (4)

Přidat komentář
  • BruceCrain

    Sice jsem ještě neviděl finále, ale neuvěřitelná natěšenost na další serii. 5. sezona byla neuvěřitelně emotivní a vůbec né tak klišoidní, jak jsem se bál. Mám svůj tip, o čem bude šestá sezona a upřímně doufám, že bude i poslední (6 sezon je tak nějak akorát). Přeci jenom případy se každý díl už neřeší, teď se řeší budoucnost a aktuální dění kolem celé firmy, jaký jiný (větší) problém by mohl pro firmu nastat? Necháme se asi všichni překvapit =)

    Odpověď
  • Kate

    Tojá už jsem to nevydržela a finále jsem zkoukla v angličtině, protože jsem na ně četla rozporuplný reakce. A musím říct, že patřím k těm, kterým se vyústění líbilo a troufám si tvrdit, že děj má pro 6. sérii slušnej potenciál. Taky si myslím, ře pokud budou mít tvůrci dál kvalitní nápady, není nutné končit po 6. sérii. Holt, když mám k dispozici kvalitní a dobrý jídlo, klidně se ho přecpu :)

    Odpověď
  • jardajj

    na finále se těším, na další řadu samozřejmě taky. A ačkoli nejsem zvyklý komentovat netové dění v diskuzích, zde udělám výjimku. A to poděkováním Clear a všem co má okolo sebe při překladech nejen tohoto seriálu. Díky!

    Odpověď
  • Radek

    Osobne jsem tohle povazoval za konec serialu. Jiny konec jsem ani necekal. Scenariste budou muset byt hodne kreativni v 6. serii. SPOILER: Mike toxicky, firma toxicka. Snad jedine ze v base Mike rozlouskne neco co mu vynese svobodu a ocisteni. Kazdopadne se tesim.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit