Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Promo fotografie k Suits S06E02 - Accounts Payable

Kromě nachystaných fotografií k zítřejší epizodě by vás mohl zajímat mini rozhovor s tvůrcem seriálu Aaronem Korshem o 6. sérii, o Benjaminovi, který se objevil v premiérové epizodě 6. série, a také o možném konci seriálu…

Proč zůstal Benjamin (David Reale) ve firmě?

Premiéra byla vykonstruovaná jako hra, která se odehrávala na daném místě. Tu noc ve firmě. Do svého příběhu potřebujete nějaké věci dopředu, lidé nemohou jen sedět ze založenýma rukama a čekat. Potřebujete, aby se něco dělo. Malé incidnety, které mění situaci. Jako třeba když přijde poslíček s jídlem. Myslím, že tak nějak to vzniklo. Napadlo nás „Co kdyby Benjamin neodešel?“ Jakmile jsme s tou myšlenkou přišli, přišla nám dokonalá, protože Benjamin je firmě oddaný. Je do jisté míry podobný Louisovi. Měli jsme jeho postavu rádi, tak jsme ho tam prostě dosadili.

Bude přítomen i po zbytek série?

Neumístili jsme ho do této série pro nic za nic. Jedna z výzev, které Mikea čekají, je, že mnoho jeho scén musí být s někým z vězení. Musíme ho ale také do jisté míry spojit s našimi lidmi, ale uvnitř je s jinými lidmi. Takže to užírá čas na obrazovce, což má své výhody i nevýhody. Jedna z nevýhod je, že jsme zatím Benjamina neviděli, ale nyní můžeme.

Máte představu o novém konci?

Nemám. Nevíme, jak dlouho se bude seriál vysílat, ale v mých představách dojdu vždy alespoň k číslu sedm. Nevím, jestli nám stanice umožní víc než sedm sérií. A prakticky mluvíme taky o smlouvách herců a nevím, kdo odejde. Důležité je dostat se přes tuto sérii. Jsem si na 98 procent jistý, že se dočkáme i sedmičky. A až jí budeme blíž, budu znát, doufám začátek poslední série, ať už bude mít jakékoliv číslo. A tehdy vymyslím, jak by seriál měl skončit.

Jste rádi za to, že Benjamin ve firmě zůstal? A co myslíte? Kolik sérií je tak akorát?

Galerie (14)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit