Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Homeland - skvělá zpráva pro fanoušky!

Televizní stanice Showtime potvrdila, že seriál Homeland bude obnoven pro sedmou a osmou sérii! A prozatím je jisté, že Claire Danes se objeví ve všech třech plánovaných sériích.

Začátek šesté série se z původního podzimu 2016 posouvá na leden 2017.

Prezident společnosti Showtime Networks Inc. David Nevins prohlásil: „Jsme hrdí, že Homeland byl za své excelentní výsledky jak oceněn různými cenami, tak i pozitivně přijat u kritiků. Jsme v úžasu, jak se seriál nebojácně opírá o náš složitý politický svět a vše divákovi zabaluje do přesvědčivého lidského dramatu. Pod brilantním vedením Alexe Bansy Homeland prokázal vlastnost vždy nalézt svůj smysl a proto jsme přesvědčeni, že seriál bude i nadále velmi výrazný, aktuální a ostrý jako nic jiného v současné televizi a to tak dlouho, dokud budou chtít producenti pokračovat.“

Doufáme, že jste touto zprávou nadšeni stejně jako my! :-)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit