Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Fantasy Island S01E08 - Día de los Vivos

Na ostrově se slaví Día de los Muertos, den mrtvých. A bývalý podnikatel v umění Jasper má pouze 24 hodin na to, aby napravil to, co v životě pokazil a nezůstal nadobro zaseknutý v prázdném očistci. Obyvatelé ostrova mohou pomocí oltáře a modliteb přivést na jeden den na ostrov své blízké, kteří zemřeli. Javier i Elena se rozhodnout to také zkusit, i když každý z jiného důvodu. Bavte se u dalšího dílu. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak.

Titulky k Bad Behaviour S01E01 - Moth to a Flame

Jaké to je, když dospívající dívka opustí běžný život a odjede na rok studovat do speciální školy, která je v lesích, a kde musí odevzdat veškerou elektroniku, a kromě běžné výuky ji čeká také táboření, túry, přespolní běhy? Jo na jednu takovou školu přijíždí. Kromě změny režimu si bude muset zvyknout také na nové spolubydlící, se kterými to nebude mít vůbec jednoduché. Jedno je jisté, rok v této škole jí opravdu změní život a ukáže se, že s následky se bude potýkat i po deseti letech, co školu opustila. Bavte se u nového seriálu, titulky pro vás připravila zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S02E11 - The Wedding

Podařilo se nám dohnat skluz z předchozích týdnů a po odvysílání epizody ve středu nad ránem se v pátek můžete těšit na hotové titulky k 11. epizodě s titulem Svatba. Jak tušíte z minulých dílů, Ty a Paara mají svůj velký den, všichni se řádně vyšňoří (ještě že závrtem propadla i dodávka s oblečením) a chtějí si slavnost užít… Jen netuší, že se při popíjení, tanci a další zábavě situace zkomplikuje natolik, že to nedopadne pro někoho dobře… Titulky pro vás přeložila Clear, korekci provedl BigMarwin, přejeme pěknou zábavu! :-)

Titulky k La Brea S02E10 - The Return

Gavin se vydává za Jamesem a cestou dojde k překvapujícímu setkání. Skupina kolem Sama se vydává hledat Taameta, ale on a jeho lidé využijí situace a zaútočí na mýtinu. Proč? Co co jim jde? A za jakým účelem přišel starý známý? To se dozvíte v epizodě s názvem Návrat. Děkuji všem za vaše poděkování pod titulky. Potěší to… Titulky pro vás přeložila Clear, korekci provedl BigMarwin. Pěkně se bavte! :-)

Titulky k La Brea S02E08 - Stampede

Po pauze se vrací seriál La Brea. V tomto díle se skupinka z roku 1988 vrací zpátky do pravěku, aby zastavili otevření závrtu v roce 1988 a zničili stroj, který umožňuje cestování časem. Nebude to ale snadný úkol, v cestě jim stojí hned několik překážek. Na mýtinu se zatím valí stádo buvolů, které vyplašila otevírající se záře… Titulky pro vás přeložila Clear, korekci provedl BigMarwin. Přejeme pěknou zábavu! :-)

Titulky k Vienna Blood S03E01 - Deadly Communion

Vítáme vás u titulků k úvodní epizodě třetí série seriálu Vídeňská krev, tentokrát začneme vyšetřování vraždy v módní salonu, ve kterém je zabita švadlena Adele Zeilerová za velmi podivných okolností. Inspektor Rheinhardt si opět k vyšetřování přizve svého kamaráda Maxe Liebermanna… Titulky pro vás přeložili Clear a GaRaN_. Omluvte zdržení a děkujeme za vaši trpěvělivost. Pěkně se bavte. :-)