Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Touch S01E12 - Gyre, Part 2

Pokračujeme druhou částí epizody s názvem Gyre. Martin pokračuje ve svém usílí získat Jakea a na scénu vstupuje tajná společnost… Titulky k dvanáctému dílu pro vás připravili Miki226 a Russell a sedí na verze LOL a WEB-DL. Navíděnou u finále příští týden!

Titulky k Touch S01E11 - Gyre, Part 1

Martin se dozvídá, že Jake bude převezen do výchovného zařízení, které následně dostane jeho plné opatrovnictví a jeho otec ho bude moct pouze občas navštěvovat. S tím se ale Martin nechce smířit a udělá vše pro to, aby získal Jakea zpět. Úkol to ale nebude lehký. Titulky k jedenáctému dílu pro vás připravili Miki226 a Timon111 a sedí na verze LOL a WEB-DL. Pěkně se bavte.

Titulky k Continuum S01E01 - A Stitch in Time

Titulky k Continuum S01S01 A Stitch in Time byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Veep S01E06 - Baseball

A máme tu pro vás titulky k dalšímu dílu seriálu Veep. Na titulcích tentokrát spolupracovali Bladesip, Clear a Pe$. Dnes se Selina vydala na baseballový stadion, kde propaguje zdravou výživu, což ale není zrovna její parketa a jak se ukáže, tak ani některých z dalších účastníků tohoto „rautu“. Nakonec se ale vyjde najevo, že tenhle problém zdravé výživy je, v porovnání s dalším problémem, jen nepatrnou maličkostí. Přejeme příjemnou zábavu. ;)

Titulky k Veep S01E05 - Nicknames

Po delší době vám opět přinášíme titulky k seriálu Veep, konkrétně k pátému dílu s názvem Přezdívky. Titulky pro vás připravili Bladesip a Clear. V tomto díle si Selina vydupe, že chce znát přezdívky, kterým se jí mezi lidmi dostává. Jak už tomu ale bývá, většina z nich se jí příliš zamlouvat nebude. Dan zase dostane za úkol zjistit důležité informace od Jonaha a jejich vymáhání si bude náležitě „užívat“. Přejeme příjemnou zábavu. :-)

Titulky k Unforgettable S01E22 - A Man in the Woods

Finálová epizoda první a zároveň zřejmě poslední řady seriálu. CBS Unforgettable definitivně zrušila, ale před pár dny se objevily zprávičky, že o seriál projevilo zájem TNT a také Lifetime. Tak uvidíme, jak to dopadne :-) Titulky přeložila Miki226, sedí na verzi ASAP, 720p IMMERSE, AFG a WEB-DL. Díky za vaši přízeň a ať se vám poslední díl líbí. :-)

Titulky k Veep S01E04 - Chung

A máme tu titulky ke čtvrté epizodě Veep. Sedí na verze ASAP, AFG a IMMERSE a jak už je zvykem, připravil je pro vás Bladesip. V dnešní epizodě bude mít Selina, stručně řečeno, den blbec. Problémy se na ni budou hrnout ze všech stran, kdy asi největší z nich bude průbojný guvernér Chung, který by rád usedl na její místo. Hezky se bavte!