Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Suits S02E01 - She Knows

Mike dostane případ, který brání velké fúzi. Jessica se dozví jeho tajemství a Harvey se musí rozhodnout, zda bude stát při něm, nebo ho vyhodí. Po pěti letech v ústraní se vrací na scénu Daniel Hardman poté, co mu zemřela žena. Titulky pro vás přeložili Beddny, Clear a Trakat, korekci provedla Clear. Přejeme příjemnou zábavu. :-)

Titulky k Continuum S01E03 - Wasting Time

Titulky k Continuum S01S03 Wasting Time byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Veep S01E08 - Tears

Po menší odmlce vám přinášíme další díl seriálu Veep. V tomto posledním dílu první série bude Selina tak trochu na měkko a, jak už napovídá samotný název dílu, ukápne i nejedna slza. Naše viceprezidentka tentokrát zamíří do Ohia, kde má podporovat jistého senátora při kandidatuře na guvernéra, ale, jak už tomu bývá, všechno nepůjde přesně podle plánu. A kvůli čemu bude Selina ronit slzy? Nezbývá, než se podívat… Titulky pro vás připravili Bladesip a Pe$.

Titulky k The Glades S03E01 - Close Encounters

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Continuum S01E02 - Fast Times

Titulky k Continuum S01S02 Fast Times byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Veep S01E07 - Full Disclosure

Opět vám přinášíme titulky k dalšímu dílu komediálního seriálu Veep. Postarali se o ně Bladesip a Pe$. Název dnešního dílu je sice „Úplné odhalení“, ale hlavním tématem je něco jiného, jež pořádně otřese vztahy na pracovišti. Nejedná se o nic menšího než o téma vyhazovů. Naše pevné jádro viceprezidentčina úřadu se dočká bitvy o to, kdo bude vyhozen a kdo v úřadu setrvá. Přejeme příjemnou zábavu. ;)